هفته به هفته با ما

سلام به سایت خودتون خوش آمدید سعی ما ایجاد رضایت شماست لطفا نکته نظراتون را برای ما به ادرس:haftehbehafteh.persianblog@gmail.com بفرستید. با تشکر مدیر سایت

داستان
نویسنده : قاسم بردبار - ساعت ۱٢:٠٢ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳٩٠/٤/۳٠
 

رویایی ترین حس

 پیرمرد هر شب بعد از کار به کابین ناخدا می­رفت و به سخنان مرد جوان

 گوش می­داد.بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

یک شب ناخدای جوان رو به پیرمرد کرد و گفت: آیا زمین شناسی خوانده­

ای؟بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

پیرمرد پاسخ داد: نه استاد من هیچ وقت به مدرسه و دانشگاه نرفته­ام.بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

ناخدا: پیرمرد، تو یک چهارم عمرت را از دست داده­ای.بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

پیرمرد ناراحت و غمگین به اتاق خود بازگشت و با خود در این فکر بود که

 مطمئناً ناخدا درست می­گفته و او یک چهارم عمر خود را از دست داده

است.بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

شب بعد باز پیرمرد به اتاق ناخدا رفت.بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

ناخدا امشب پرسید:بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

 ای پیرمرد آیا اقیانوس شناسی خوانده­ای؟بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

 ای استاد اقیانوس شناسی چیست؟ من که درسی نخوانده­ام.بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

 ای پیرمرد، پس تو نیمی از عمرت را از دست داده­ای.بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

پیرمرد باز هم غمگین و ناراحت به اتاق خود برگشت و این بار در این فکر بود

 که مطمئناً ناخدا درست می­گفته و او نیمی از عمر خود را از دست داده

است.بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

در شب سوم پیرمرد به کابین ناخدا رفت و این بار ناخدا پرسید:بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

  آیا از علم هوا شناسی آگاهی داری؟بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

 استاد، هوا شناسی چیست؟ من که گفتم که هرگز به مدرسه نرفته­ام.بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

 تو دانش زمینی را که روی آن زندگی می­کنی نمی­دانی، دانش دریایی را

که از آن امرار معاش می­کنی نخوانده­ای! دانش هوایی که هر روز با آن سر

و کار داری نخوانده­ای! پیرمرد تو سه چهارم عمرت را بر باد داده­ای.بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

پیرمرد با خود گفت: این مرد دانشمند می­گوید که من سه چهارم عمرم را از

 دست داده­ام. پس حتماً همینطور است.بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

باز هم پیرمرد ناراحت و نگران که تنها یک چهارم از عمر او باقی مانده شب

را در اتاق خود غصه خورد.بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.comاما صبحبهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

ناخدا صدای کوبیدن در اتاق خود را شنید.بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

در را باز کرد و پیرمرد در مقابل در نفس زنان پرسید:بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

 استاد. آیا از علم شنا شناسی چیزی می­دانید؟بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

 شناشناسی؟ منظورت چیست؟بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

 می­توانید شنا کنید؟بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

 نه! من شنا بلد نیستم.بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

 جناب استاد، شما همه عمرتان را بر باد داده­اید! کشتی به یک صخره

برخورد کرده و در حال غرق شدن است. آنهایی که می­توانند شنا کنند، به

ساحل نزدیک می­رسند، اما آنانی که بلد نیستند غرق می­شوند. خیلی

متأسفم استاد. شما حتماً جان خود را از دست خواهید داد.بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

عجب اتفاق جالبی بود. مرد جوان چقدر مغرورانه در مورد اون پیرمرد قضاوت

 می­کرد. بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

تمام زندگی مرد مغرور در برابر یک چهارم باقی­مانده عمر پیرمرد.بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.comخیلی وقتها هست که ما وقتمون رو صرف آموزش چیزهایی می­کنیم ک

ه به نظرمون می­آد خیلی با ارزش هستند و به اونها افتخار می­کنیم و پیش

 خودمون فکر می­کنیم که دیگه علامه دهر هستیم و زندگیمون رو روی

همون آموخته­ها پایه گذاری می­کنیم. اما زمانی­که با چیزهای ناشناخته

روبرو می­شیم که شیوه حل کردن اونها رو نمی­دونیم، خودمون رو موجودات

 ضعیفی می­دونیم.بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com

بهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.comامیدوارم این داستان واسه همه ی ما آموزنده باشهبهار-بیست دات کام   تصاویر زیبا سازی وبلاگ    www.bahar-20.com


 
 
 
نویسنده : قاسم بردبار - ساعت ۱۱:٠٥ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳٩٠/٤/٢٩
 

سلام و  عرض ارادت

امید است تعطیلات را به خوبی و خوشی  گذرانده و از سال نو استقبال خوبی کرده باشید و این هم غزلی تقدیم به شما غزل دوستان

 

( تا کی جدایی )

 

شوق تو دارم نخل جان  را  بارور کن                 

تا کی جدایی  جان من  با من سفر  کن

دل  را  به جامی  از  زلال ِ  آشنایی                  

مد هوش و مست و بیقرار و بی خبر  کن

در  من  بر افروز  آفتاب   عاشقی   را                   

خورشید جان را  در ضمیرم شعله ور کن

ای  بر لبت  آوای  گرم  ِ  مهربانی                   

تاثیر  ِ  جانبخش ِ سخن را بیشتر  کن

پنهان چرایی ای  جهانی از   تو   پیدا                     

بانور ِ رویت صبح ِ جان را جلوه گر  کن

چشمم به در ماند ای مسافر بار  دیگر                 

از کوچه ی مستان و مشتاقان گذر کن

دل ها اسیر تیرگی های  زمان  شد                   

ای روشنی بخش ِ جهان در مانظر  کن

 

                      محمد روحانی ( نجوا کاشانی )

منبع : گلستان شعر و ادب


 
 
 
نویسنده : قاسم بردبار - ساعت ۱۱:٠٠ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳٩٠/٤/٢٩
 

روز مادر ،  روز عشق و مهربانی به همه ی مادران مبارک باد

 و اینک شعری از مجموعه ی  "مادر ای هستی من" که در بهار ١٣٩٠ توسط  انتشارات آرزوی دیدار چاپ و منتشر گردیده است:


مادر  

مادر ای مهر بلند بی کران   

ای فراتر از دل و بهتر ز جان

ای بهار آرزو ها با تو سبز     

در خزان دوستی تنها تو سبز

دامنت مهد بزرگی های من   

هستی من عشق من دنیای من

رحمت بی انتهای داوری       

خاستگاه عشق پاکی مادری

سایه ی لطف خدایی برسرم  

جاودان باش ای گرامی مادرم

یاد باد آن روزهای کودکی   

با تو ای مشگل گشای کودکی

زنده بودن را به من آموختی     

تا مرا روشن کنی خود سوختی

دست تو دست نوازش بود و ناز   

ناتوانی های جان را چاره ساز

بر سر بالین من شب تا سحر   

می نشستی دیدگان از عشق تر

تا به چشم من نشانی خواب را   

رام سازی کودک بی تاب را

از دل من تیرگی بر داشتی    

نور را در جان من انباشتی

بر زبانم هر کلامی می نشست 

داشت در آن سایه ی لطف تو دست

اینک ای والا ترین راز حیات   

ای نشان احترام کاینات

ای گل دلبستگی های وجود           

یادگار ار خستگی ها ی وجود

مهربانی جلوه ی دامان توست 

زندگی گوی دم چوگان توست

آفرینش با تو  آرامش گرفت       

عشق با عشق تو پردازش گرفت 

با صفایت رمز پاکی شد درست 

هر چه خوبی هست اینک مال توست

با رضای تو بهشت آمد به دست    

رشته ی مهر تو را نتوان گسست

                  محمد روحانی ( نجوا کاشانی )

منبع : گلستان شعر و ادب


 
 
آشپزی
نویسنده : قاسم بردبار - ساعت ۱٠:٠۸ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳٩٠/٤/٢٩
 

دونات سیب
مواد لازم برای 4 نفر: آرد =سه چهارم پیمانه شکر=یک چهارم پیمانه نمک =کمی تخم‌ مرغ =یک عدد، هم زده سیب=2 عدد پودر دارچین =مقداری برای پاشیدن روی دونات بستنی وانیلی =به اندازه دلخواه طرز تهیه: * آرد، شکر و نمک را درون کاسه ‌ای متوسط با هم مخلوط کنید. * شیر و تخم ‌مرغ را با هم مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نرم و روان شوند. * سیب را به صورت هشت حلقه نازک برش داده و با استفاده از یک چاقوی نازک و تیز، تخم ‌های آن را جدا کنید. * ابتدا تابه ‌‌ای عمیق برداشته و آن را پر از روغن کنید سپس، هر کدام از حلقه‌ های سیب را درون مایه خمیر فرو کرده و درون روغن به مدت یک دقیقه هر طرف آن‌ها را سرخ کنید تا پف کرده و طلایی رنگ شود. * دونات‌ ها را روی دستمال خشک کن آشپزخانه قرار داده تا روغن‌ های اضافی آن‌ ها کشیده شود، سپس روی هر کدام از آن‌ها مقداری پودر قند و دارچین بپاشید. * دونات ‌ها را تا گرم هستند در صورت تمایل با مقداری بستنی وانیلی میل کنید.


املت فرانسوی
مواد لازم: تخم مرغ=6 عدد گوجه یا قارچ ورقه شده=دو عدد کره یا روغن =30 گرم نمک و فلفل= به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا گوجه ها یا قارچ ها رو ورقه کرده و در روغن به مقدار کمی سرخ میکنیم .سپس تخم مرغ ها را در داخل کاسه شکسته و کمی هم میزنیم بعد فلفل و نمک را اضافه نموده و آنرا درون ماهی تابه می ریزیم در حدود دو دقیقه در ماهی تابه را میگذاریم تا همه جای تخم مرغ ها بصورت یکنواخت پخته شود سپس گوجه ها یا قارچ ها را روی نصف تخم مرغ می چینیم بطصورت نیم دایره در می آید و نصف دیگر تخم مرغ را بر روی نصف دیگر بر میگردانیم سپس دوباره گوجه یا قارچ روی آن چیده و دوباره آنرا تا می کنیم تا بصورت ربع دایره در بیاید و به مدت یک دقیقه در ماهی تابه میگذاریم سپس آنرا برداشته و در داخل ظرف گذاشته و با پیاز یا فلفل دلمه ای و یا جعفری تزئین نموده بر سر سفره می آوریم . توجه باید داشته باشیم که حرارت باید بسیار ملایم باشد.


میگو پفکی
مواد لازم: آرد =یک فنجان پر شیر= یک فنجان روغن زیتون= دو قاشق سوپخوری تخم مرغ =3 عدد جوش شیرین =یک قاشق چایخوری نمک و فلفل= بمقدار کافی میگو=بمقدار کافی طرز تهیه: تخم مرغها را در شیر می شکنیم و جوش شیرین و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و مخلوط کرده روغن زیتون و آرد را هم به آن اضافه می نمائیم تمام این مواد را بهم می زنیم تا کاملاً صاف شود و آرد بصورت گلوله نباشد. میگوها را بعد از تمیز کردن و شستن می گذاریم که کاملاً آبش کشیده شود. بعد درون خمیر بنیه می گذاریم و بعد از 5 دقیقه که درون این مواد ماند درون روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود. اگر به بوی ماهی یا میگو خیلی حساس هستید می توانید میگوها را قبل از اینکه درون مواد بریزید مدت 5 دقیقه درون آب جوشیده ریخته و بعد به صورت بالا درست کنید.


دسر سیب با نون سوخاری
مواد لازم: نان سوخاری = به میزان لازم آرد سفید گندم =1 ق غ نشاسته ذرت= 1 ق غ شیر= 2 لیوان شکر =5/1پیمانه آبلیمو =1 ق م سیب = 3 عدد خامه = نصف پاکت پودر قند =5/1 ق غ سفیده تخم مرغ =2 عدد پودر نارگیل = به میزان لازم گردو و پودر پسته برای تزیین = به مقدار دلخواه گیلاس یا توت فرنگی برای تزیین(در صورت تمایل) طرز تهیه: داخل یک ظرف مستطیل یا مربع شکل هر تعداد که جا میگیرد نان سوخاری می چینیم. در یک قابلمه کوچک یک لیوان آب را همراه با نصف پیمانه از شکری که داریم را میریزیم و روی اجاق شریت درست می کنیم در آخر 1 ق م آبلیموی تازه را هم میریزیم. نیازی نیست زیاد بجوشد تا غلیظ شود 5 دقیقه که بجوشد کافیست. شربت آماده شده را روی نان سوخاریها با قاشق میریزیم. دقت کنید که هر دوطرف نانها خیس شوند . البته نباید نانها در شربت غوطه ور شوند تا حدی که نرم ( نه له) شوند کافیست. آرد ، نشاسته ، شیر و نصف پیمانه از شکر را در ظرفی ریخته و به آرامی هم می زنیم تا یک مایع یکدست بدست آوریم. مایع را روی شعله ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود و به حد جوشیدن برسد. درست مثل پختن فرنی، البته این مایع کمی باید غلیظ تراز فرنی باشد تا هنگام یرش زدن دسر نریزد. ( اگر لیمو سنگی تازه دارید میتوانید کمی از پوست زردش را داخل مایع رنده کنید.) مایع آماده شده را روی نانها در ظرف ریخته و پخش می کنیم و سطح آن را با صاف میکنیم طوری که نانها دیده نشوند. ظرف را در یخچال میگزاریم . سیبها را پوست گرفته و رنده میکنیم (قسمت درشت رنده) و با نصف پیمانه از شکر باقی مانده می پزیم (با شعله ملایم) آب نمیریزیم چون سیب آب می اندازد. کمی که پخته شد و آب سیبها جذ ب شد و رنگشون تغییر کرد از روی شعله برمیداریم، چند دقیقه میگذاریم خنک شود بعد روی مواد قبلی به آرامی پخش می کنیم و دوباره در یخچال قرار میدهیم. سفیده تخم مرغ را آنقدر با همزن بزنید که سفید شود و فرم بگیرد. بعد پودر قند و نصف پاکت خامه را هم اضافه کنید و دوباره با هم زن بزنید.( اگر سفیده تخم مرغ دوست ندارید فقط از خامه خالی و پودر قند استفاده کنید) از پودرخامه آماده هم می توانید استفاده کنید.(krem shanti). خامه را روی مواد میریزیم و صاف می کنیم ، با پودر نارگیل روی دسرمان را کاملا میپوشانیم و با پودر پسته و مغز گردوی خرد شده تزیین میکنیم.(تزیین به سلیقه خودتان) دسر را به مدت سه ساعت در یخپال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود. دسر را برش بزنید و در پیش دستی سرو کنید. نوش جان. این دسر را بدون سیب هم می توانید درست کنید.(فقط یادتون نره اسمشو عوض کنید.)

منبع خبر:آشپزی آنلان


 
 
آشپزی
نویسنده : قاسم بردبار - ساعت ٩:٥٠ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳٩٠/٤/٢٩
 

کوکوی مرغ
مواد لازم: سینه مرغ =1 عدد سیر =1 حبه پیاز =1 عدد زعفران دم کرده =یک دوم قاشق چای خوری نمک و فلفل =به میزان لازم تخم مرغ =4 عدد طرز تهیه: سینه مرغ را با یک حبه سیر و مقداری آب و نمک، روی حرارت قرار دهید تا پخته شود. سپس استخوان های مرغ را جدا و آن را ریش نمایید. آن گاه پیاز رنده شده، زعفران دم کرده، نمک و تخم مرغ ها را بیفزایید. کف تابه را روغن بریزید تا داغ شود، سپس مواد آماده ی فوق را درون تابه بریزید و در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ آن بسته شود. اکنون کوکو را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود. انرژی کل: 750 کیلو کالری

منبع : اشپزی آنلان


 
 
آشپزی
نویسنده : قاسم بردبار - ساعت ٩:۳۸ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳٩٠/٤/٢٩
 

مواد لازم

برنج  3 پیمانه
سبزی پلویی  1 استکان
پیاز 1 عدد
سیر 2-3 حبه
گوجه فرنگی 2-3 عدد
میگو پاک کرده  300 گرم
سرکه سفید 2 قاشق غذا خوری
شوید + جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده نصف استکان
کدو نگینی خرد شده نصف استکان
فلفل دلمه ای خرد شده نصف استکان
نمک ، فلفل ، آبلیمو به مقدار لازم

طرز تهیه

برنج را از چند ساعت قبل با کمی آب و نمک خیس کنید . در یک قابلمه مناسب ، آب و نمک جوش بیاورید و بعد آب برنج را خالی کنید و برنج را به آب در حال جوش اضافه کنید و بعد از اینکه مجددا آب جوش آمد ، سبزی پلو را به برنج اضافه کنید و بعد به صورت کته یا آبکش برنج را دم کنید .
بعد از پاک کردن میگو * در یک قابلمه تا دو سوم آب + یک قاشق چایخوری نمک و دو قاشق غذا خوری سرکه بریزید و بگذارید کاملا بجوشد . میگو ها را داخل آب در حال جوش بیندازید و بعد از اینکه کمی صورتی رنگ شدند آنها را آب کش کنید و بگذارید سرد شوند .
پیاز را نگینی ریز خرد کنید و در تابه ای کمی روغن بریزید و تفت دهید تا طلایی شود ، سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید و همراه زرد چوبه کمی تفت دهید و بعد میگو ها را اضافه کنید و خوب دو طرف میگو را تفت دهید .
گوجه را میکس کنید و داخل تابه بریزید کمی حرارت زیر تابه را زیاد کنید تا آب گوجه ها کشیده شود .
بعد از اینکه کمی سس غلیظ شد ، کدو و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را همراه شوید و جعفری ساطوری شده به تابه اضافه کنید و مواد را کاملا هم بزنید . ( دقت کنید که میگو ها در اثر هم زدن له نشوند ) نیمی از زعفران دم کرده را به سس بیفزائید و حرارت را بسیار ملایم کنید و درب ظرف را بگذارید تا مواد کاملا بپزند و مزه دار شوند .
بعد از اینکه مواد کاملا پختند ( آب آنها کشیده شد و رنگ میگو ها کاملا برگشت ) نمک و فلفل آن را اندازه کنید ، به مقدار دلخواه آبلیمو داخل آن بریزد و هم بزنید .
برنج را در ظرف مناسب بکشید و لابه لای آن را با سس میگو پر کنید و مقداری از میگو ها را روی پلو بچینید و سرو کنید .

استفاده از سرکه سفید برای جوشاندن میگو ، برای از بین بردن بوی میگو است . اگر خیلی به بوی میگو حساس نیستید ، جوشاندن میگو در آب و نمک کفایت میکند . ولی اگر خیلی حساس باشید برای از بین بردن بوی میگو ، از یک شاخه خرد نشده کرفس و یک برگ بو درسته نیز استفاده کنید و بعد از آب کش کردن میگو ، کرفس و برگ بو را از آن جدا کنید و دور بیندازید . البته طعم و بوی خود کرفس و برگ بو را نیز باید در نظر داشته باشید !
کلا جوشاندن میگو در ابتدای طبخ این قسم از خوراک به دلیل بالا بردن مقاوت بافت میگو و سفت شدن گوشت لطیف آن است . برای درست کردن سایر خوراک با میگو ( تن پورا ، پفکی ، سوخاری و ... ) نیازی به جوشاندن میگو نیست . به دلیل اینکه میگو بعد از جوشیدن سفت میشود و به شکل حلقه ای در می آید .
بهتر است اندازه فلفل دلمه ای و کدو بسیار ریز تر از نگینی معمولی باشد . چون در صورت درشت بودن اندازه آنها ، هنگام میل کردن غذا مزه آنها با مزه میگو تداخل ایجاد میکند . بهتر است بعد از خرد کردن کدو و فلفل دلمه ای آنها را ساطوری خرد کنید . دقت کنید که کدو و فلفل دلمه ای هنگام ساطوری کردن آب نیندازند .
از قارچ سرخ شده نیز در سس میگو برای این پلو میشود استفاده کرد . در این صورت قارچ را کوچکتر از اندازه میگو خرد کنید و جداگانه با مقداری کره و آبلیمو تفت دهید و 10 دقیقه قبل از آماده شدن سس میگو، قارچ ها را به آن اضافه کنید .
برای عطر و طعم بهتر سس میگو ، همراه شوید و جعفری خرد شده از یک قاشق غذا خوری مخلوط انواع سبزی معطر ( ریحان ، مرزه ، گشنیز ، نعناع و ... ) نیز میتوانید استفاده کنید . دقت کنید که اندازه سبزی معطر به حدی نباشد که مزه میگو را کاملا تحت تاثیر قرار دهد .
از این سس میتوانید برای تهیه انواع خوراک ( غیر از میگو پلو ) نیز استفاده کنید .
میتوانید پلو را بدون سبزی نیز دم کنید ولی استفاده از این مقدار کم سبزی پلو هنگام دم کردن برنج به دلیل ایجاد سازگاری بین طعم برنج و طعم سس میگو است . در هر صورت استفاده از سبزی پلو هنگام دم کردن پلو کاملا اختیاری است .

غذای ایرانی سنتی


 
 
3 برنده برتر وبلاگ نویسی
نویسنده : قاسم بردبار - ساعت ۸:٠٢ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳٩٠/٤/٢٩
 
نویسنده: مهدی بوترابی Mehdi Boutorabi - ۱۳٩٠/۴/٢۶

 

روز پنجشنبه 23 تیرماه 1390 بعد از گذشت چند ماه از نظرسنجی برترین بانوان وبلاگ نویس همزمان با جشن تولد ده سالگی پرشین بلاگ مراسم اهدایا جوایز برگزار شد.

برنامه ساعت 16 الی 19 با تلاوت قرآن و سرود ملی شروع شد، بعد از صحبت‌های مجری و پخش یک کلیپ،  25 وبلاگ برتر از نظر محتوایی  معرفی شدند و تقدیر نامه و جوایزشون رو توسط خانم ویولت یکی از داوران دریافت کردند.

 

سپس مدیریت پرشین بلاگ آقای دکتر بوترابی بالای جایگاه دعوت شدند و بعد از تبریک عید نیمه شعبان و یادآوری نکاتی در مورد پرشین بلاگ از حاضرین خواستند که سوالات خودشون رو مطرح کنند و با سعه صدر و اخلاق خوبشون به همه‌ی سوال‌ها پاسخ دادند.

در بدو ورود  شماره‌هایی جهت قرعه کشی به میهمانان داده شده بود که اولین شماره توسط آقای دکتر اعلام شد و سپس شماره‌ی بعد توسط نفر قبلی اعلام گردید و هدیه‌ای به رسم یادبود  به دوستان اهدا شد.

 

در آخر هم معرفی وبلاگ‌های برتر مادر و کودک انجام شد

رتبه اول  وبلاگ هستی شیرینی زندگی مامان و بابا

 

رتبه دوم   وبلاگ خاطرات زهرا نازنازی

 

  رتبه سوم   وبلاگ آرش وروجک مامان 

 

 آرش جون به دلیل اینکه دبی زندگی می کنند در جشن حضور نداشتند

جوایز شامل:  لوح تقدیر، سکه پارسیان، یک اسباب بازی برای بچه‌ها و سرویس چینی ۱۳۸ پارچه بود.

در پایان نیز مدعوین با شیرینی و شربت پذیرایی شدند.

 تشکر فراوان از آقای دکتر بوترابیقلب و اعضای فنز پرشین بلاگقلب

 

لینک مطلب از وبلاگ کودکان پرشین بلاگ


 
 
خانه بی بلا نمیشه بابا
نویسنده : قاسم بردبار - ساعت ٧:٠٢ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳٩٠/٤/٢٩
 
طلاق به‌خاطر تنبلی زن چاق

تاریخ و ساعت : ۲۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۴ کد خبر : 31655




وطن امروز: مردی در دادگاه گفت: همسرم به دلیل اضافه‌‌وزنی که دارد از گردش رفتن امتناع می‌کند و خستگی را بهانه کار خود قرار می‌دهد و ذره‌ای به فکر من و زندگی‌مان نیست.

وی در ادامه مدعی شد: همسرم به علت اضافه‌‌وزنی که دارد، نمی‌تواند زیاد از خانه خارج شود زیرا به سرعت خسته می‌شود و به جرات می‌توانم بگویم چندین‌ماه است ما حتی برای قدم زدن بیرون نرفته‌ایم. هر بار که از او می‌خواهم به گردش برویم، خستگی را بهانه کرده و مرا همراهی نمی‌کند.

این مرد جوان عنوان کرد: بارها از او خواستم به پزشک تغذیه مراجعه کند تا بتواند اضافه‌‌وزنی را که دارد، کاهش دهد اما او با سماجت تمام می‌گوید نمی‌خواهد وزنش را کم کند. حالا روز به روز وزن همسرم اضافه می‌شود و او از این اضافه‌وزن راضی است.

همسر این مرد نیز که در دادگاه حضور داشت، گفت: من به جدایی رضایت کامل دارم زیرا از سرکوفت‌های همسرم و خانواده‌اش خسته شده‌ام. دیگر توان ادامه زندگی با او را ندارم زیرا او از ابتدا مرا همین‌گونه که اکنون هستم به همسری انتخاب کرد و در حال حاضر به دلیل همین اضافه‌وزن، خواهان طلاق است. من هم اشتیاقی به ادامه زندگی با او ندارم. رئیس دادگاه پس از شنیدن اظهارات زوج جوان، حکم طلاق را صادر نکرد و آنان را نزد مشاور فرستاد.

        منبع :قطره دات کام


 
 
زندگی دوباره پس از 100 سال
نویسنده : قاسم بردبار - ساعت ٢:٢٩ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۱۳٩٠/٤/٢٩
 

پیرمرد بعد از 100 سال خانواده‌اش را پیدا کرد

پیرمرد بعد از 100 سال خانواده‌اش را پیدا کرد

حادثه > داخلی  - همشهری آنلاین:
پیرمرد 110 ساله ساکن شهرستان خوی، بعد از صد سال انتظار و جدایی، مقارن با ایام شعبانیه، در مقبره شمس تبریزی، موفق به دیدار خانواده‌اش شد.

 به گزارش ایسنا، پس از آنکه "حاج علی موسی قلی‌لو" توانست بعد از سالها انتظار، خانواده خود را در استانبول ترکیه پیدا و اولین ارتباط اینترنتی را با آنها برقرار کند، سرانجام خانواده‌اش را که حدود صد سال در انتظار و آرزویش بود، در مقبره شمس تبریزی ملاقات کرد.

 حاج‌علی که از شوق دیدار خانواده‌اش گریه می‌کرد، اظهار کرد: اکنون دیگر انتظار به سر آمده و بعد از روزهای تلخ جدایی، در آغوش گرم خانواده‌ام هستم اما انتظار و آروزی بزرگترم، دیدار آقا امام زمان(عج) است.

 وی در خصوص اینکه چرا مقبره شمس تبریزی را محل دیدار با خانواده‌اش انتخاب کرده، گفت: مقبره شمس تبریزی میعادگاه عاشقان جهان است و این بالاترین هدیه‌ای است که می‌توانم خانواده‌ام را بعد از صد سال در مقبره شمس تبریزی ملاقات کنم.

 "رسول"، برادر حاج‌علی، که بعد از ارتباط اینترنتی هر لحظه شوق دیدار برادرش در وی شعله‌ورتر شده بود، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: هیچ وقت باور نمی‌کردم که بعد از این همه سال، برادرم را در خوی در مقبره شمس تبریزی ملاقات کنم.

 وی تصریح کرد: اکنون خیلی خوشحالم و اگر شرایط فراهم شود می‌آیم و در خوی زندگی می‌کنم.

 "سکینه"، خواهر حاج‌علی نیز با بیان اینکه دیگر آرزویی ندارد، اظهار کرد: انتظار به سر آمده و بعد از سالهای پررنج و دوری، در کنار برادر و خانواده‌ام هستم و این بالاترین محبت خداوند است که به ما ارزانی کرده است.

 وی تصریح کرد: پدرم همواره در ترکیه از شهر خوی و مردمان مهمان‌نوازش برای ما صحبت کرده است و من اکنون شهر خوی را دوست دارم و به آن عشق می‌ورزم.

 خانواده حاج‌علی با نثار فاتحه و تاج گل به مقبره شمس تبریزی، نسبت به این عارف والامقام ادای احترام کردند.

 اهداء لوح سپاس و انتظار به حاج‌علی و خانواده‌اش، از دیگر برنامه‌های این مراسم بود که طی آن "سید فتاح کبیری"، رئیس شورای اسلامی شهر خوی، به پاس یک قرن انتظار و استقامت باشکوه به این خانواده اهداء کرد.

حاج علی موسی قلی‌لو، ساکن شهر خوی، زمانی که هشت سال بیشتر نداشت پدرش برای پیدا کردن کار راهی ترکیه می‌شود و دیگر هیچ وقت به ایران بازنمی‌گردد. اما حاج علی همچنان در انتظار دیدار پدر و خانواده‌اش بود تا اینکه توانست با سرنخهایی، به دیدار خانواده‌اش نائل شود.

                                                                                منبع :همشهری آنلاین


 
 
خوش آمد گویی مدیر وبلاگ
نویسنده : قاسم بردبار - ساعت ۸:۳۸ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳٩٠/٤/٢۸
 

سلام

امیدوارم که از این وبلاگ خوشتان آمده باشد و سعی ما بر این است که بهترین وبلاگ را برای هم وطنان و همین طور همشهریان عزیز م فراهم نمایم .

اگر پیشنهادی برای بهتر شدن و جذاب شدن وبلاگ دارید به ما اطلاع دهید خوش حال می شویم. در ضمن به قسمت تبلیغات هم یک سری بزن.

با تشکر از شما مدیر وبلاگ :قاسم بردباربه من زنگ بزن