هفته به هفته با ما

سلام به سایت خودتون خوش آمدید سعی ما ایجاد رضایت شماست لطفا نکته نظراتون را برای ما به ادرس:haftehbehafteh.persianblog@gmail.com بفرستید. با تشکر مدیر سایت

دونات سیب
مواد لازم برای 4 نفر: آرد =سه چهارم پیمانه شکر=یک چهارم پیمانه نمک =کمی تخم‌ مرغ =یک عدد، هم زده سیب=2 عدد پودر دارچین =مقداری برای پاشیدن روی دونات بستنی وانیلی =به اندازه دلخواه طرز تهیه: * آرد، شکر و نمک را درون کاسه ‌ای متوسط با هم مخلوط کنید. * شیر و تخم ‌مرغ را با هم مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نرم و روان شوند. * سیب را به صورت هشت حلقه نازک برش داده و با استفاده از یک چاقوی نازک و تیز، تخم ‌های آن را جدا کنید. * ابتدا تابه ‌‌ای عمیق برداشته و آن را پر از روغن کنید سپس، هر کدام از حلقه‌ های سیب را درون مایه خمیر فرو کرده و درون روغن به مدت یک دقیقه هر طرف آن‌ها را سرخ کنید تا پف کرده و طلایی رنگ شود. * دونات‌ ها را روی دستمال خشک کن آشپزخانه قرار داده تا روغن‌ های اضافی آن‌ ها کشیده شود، سپس روی هر کدام از آن‌ها مقداری پودر قند و دارچین بپاشید. * دونات ‌ها را تا گرم هستند در صورت تمایل با مقداری بستنی وانیلی میل کنید.


املت فرانسوی
مواد لازم: تخم مرغ=6 عدد گوجه یا قارچ ورقه شده=دو عدد کره یا روغن =30 گرم نمک و فلفل= به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا گوجه ها یا قارچ ها رو ورقه کرده و در روغن به مقدار کمی سرخ میکنیم .سپس تخم مرغ ها را در داخل کاسه شکسته و کمی هم میزنیم بعد فلفل و نمک را اضافه نموده و آنرا درون ماهی تابه می ریزیم در حدود دو دقیقه در ماهی تابه را میگذاریم تا همه جای تخم مرغ ها بصورت یکنواخت پخته شود سپس گوجه ها یا قارچ ها را روی نصف تخم مرغ می چینیم بطصورت نیم دایره در می آید و نصف دیگر تخم مرغ را بر روی نصف دیگر بر میگردانیم سپس دوباره گوجه یا قارچ روی آن چیده و دوباره آنرا تا می کنیم تا بصورت ربع دایره در بیاید و به مدت یک دقیقه در ماهی تابه میگذاریم سپس آنرا برداشته و در داخل ظرف گذاشته و با پیاز یا فلفل دلمه ای و یا جعفری تزئین نموده بر سر سفره می آوریم . توجه باید داشته باشیم که حرارت باید بسیار ملایم باشد.


میگو پفکی
مواد لازم: آرد =یک فنجان پر شیر= یک فنجان روغن زیتون= دو قاشق سوپخوری تخم مرغ =3 عدد جوش شیرین =یک قاشق چایخوری نمک و فلفل= بمقدار کافی میگو=بمقدار کافی طرز تهیه: تخم مرغها را در شیر می شکنیم و جوش شیرین و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و مخلوط کرده روغن زیتون و آرد را هم به آن اضافه می نمائیم تمام این مواد را بهم می زنیم تا کاملاً صاف شود و آرد بصورت گلوله نباشد. میگوها را بعد از تمیز کردن و شستن می گذاریم که کاملاً آبش کشیده شود. بعد درون خمیر بنیه می گذاریم و بعد از 5 دقیقه که درون این مواد ماند درون روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود. اگر به بوی ماهی یا میگو خیلی حساس هستید می توانید میگوها را قبل از اینکه درون مواد بریزید مدت 5 دقیقه درون آب جوشیده ریخته و بعد به صورت بالا درست کنید.


دسر سیب با نون سوخاری
مواد لازم: نان سوخاری = به میزان لازم آرد سفید گندم =1 ق غ نشاسته ذرت= 1 ق غ شیر= 2 لیوان شکر =5/1پیمانه آبلیمو =1 ق م سیب = 3 عدد خامه = نصف پاکت پودر قند =5/1 ق غ سفیده تخم مرغ =2 عدد پودر نارگیل = به میزان لازم گردو و پودر پسته برای تزیین = به مقدار دلخواه گیلاس یا توت فرنگی برای تزیین(در صورت تمایل) طرز تهیه: داخل یک ظرف مستطیل یا مربع شکل هر تعداد که جا میگیرد نان سوخاری می چینیم. در یک قابلمه کوچک یک لیوان آب را همراه با نصف پیمانه از شکری که داریم را میریزیم و روی اجاق شریت درست می کنیم در آخر 1 ق م آبلیموی تازه را هم میریزیم. نیازی نیست زیاد بجوشد تا غلیظ شود 5 دقیقه که بجوشد کافیست. شربت آماده شده را روی نان سوخاریها با قاشق میریزیم. دقت کنید که هر دوطرف نانها خیس شوند . البته نباید نانها در شربت غوطه ور شوند تا حدی که نرم ( نه له) شوند کافیست. آرد ، نشاسته ، شیر و نصف پیمانه از شکر را در ظرفی ریخته و به آرامی هم می زنیم تا یک مایع یکدست بدست آوریم. مایع را روی شعله ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود و به حد جوشیدن برسد. درست مثل پختن فرنی، البته این مایع کمی باید غلیظ تراز فرنی باشد تا هنگام یرش زدن دسر نریزد. ( اگر لیمو سنگی تازه دارید میتوانید کمی از پوست زردش را داخل مایع رنده کنید.) مایع آماده شده را روی نانها در ظرف ریخته و پخش می کنیم و سطح آن را با صاف میکنیم طوری که نانها دیده نشوند. ظرف را در یخچال میگزاریم . سیبها را پوست گرفته و رنده میکنیم (قسمت درشت رنده) و با نصف پیمانه از شکر باقی مانده می پزیم (با شعله ملایم) آب نمیریزیم چون سیب آب می اندازد. کمی که پخته شد و آب سیبها جذ ب شد و رنگشون تغییر کرد از روی شعله برمیداریم، چند دقیقه میگذاریم خنک شود بعد روی مواد قبلی به آرامی پخش می کنیم و دوباره در یخچال قرار میدهیم. سفیده تخم مرغ را آنقدر با همزن بزنید که سفید شود و فرم بگیرد. بعد پودر قند و نصف پاکت خامه را هم اضافه کنید و دوباره با هم زن بزنید.( اگر سفیده تخم مرغ دوست ندارید فقط از خامه خالی و پودر قند استفاده کنید) از پودرخامه آماده هم می توانید استفاده کنید.(krem shanti). خامه را روی مواد میریزیم و صاف می کنیم ، با پودر نارگیل روی دسرمان را کاملا میپوشانیم و با پودر پسته و مغز گردوی خرد شده تزیین میکنیم.(تزیین به سلیقه خودتان) دسر را به مدت سه ساعت در یخپال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود. دسر را برش بزنید و در پیش دستی سرو کنید. نوش جان. این دسر را بدون سیب هم می توانید درست کنید.(فقط یادتون نره اسمشو عوض کنید.)

منبع خبر:آشپزی آنلان



تاريخ : چهارشنبه ۱۳٩٠/٤/٢٩ | ۱٠:٠۸ ‎ب.ظ | نویسنده : قاسم بردبار | نظرات ()