زولبیا و بامیه

روش تهیه زولبیا بامیه برای ماه رمضان ۹۰

www.toppatogh.com | روش تهیه زولبیا بامیه

مواد لا زم ( برای ۴ نفر):
نشاسته= ۵۰۰ گرم
ماست= ۱۵۰ گرم
شکر =۲۰۰ گرم
روغن برای سرخ کردن
گلاب =۲ تا ۳ قاشق
طرز تهیه:
نشاسته را در ماست حل کرده از صافی رد می کنیم تا صاف و بدون گلوله شود آرد را اضافه کرده مخلوط مینماییم مایه را یکی دو ساعت می گذاریم بماند. روغن مایع فراوان را داغ می کنیم و بعد مایه را در قیف مخصوص ریخته خطوطی دایره وار بطوریکه یکدیگر را قطع کند در روغن داغ شده می پذیم .
( در صورتیکه زولبیا خوب پف نکرد جوش شیرین را با مایه مخلوط می کنیم . به همین طریق زولبیا را آماده می کنیم و دو طرف آنرا سرخ می کنیم بلا فاصله در شربت زولبیا می اندازیم.

/ 0 نظر / 17 بازدید